Elke schrijver wil zijn eigen boek maken maar het blijft voor vele gewoon een droom. We leven nu wel in een tijd dat we onze dromen kunnen najagen en een eigen boek maken is helemaal niet zo een gekke droom.

Om een eigen boek te maken heb je niet zo gek veel nodig. Eerst heb je natuurlijk een idee nodig en je moet een tijdje eraan werken. Als je het boek eenmaal geschreven hebt is de rest bereikbaar. Een eigen boek maken kun je heel goedkoop laten maken. Hiervoor hoef je enkel een drukkerij te zoeken.

Het vinden van een drukkerij om een eigen boek te maken gaat ook heel makkelijk. Hiervoor hoef je enkel een beetje te surfen op het internet. Op het internet vind je makkelijk honderden drukkerijen waar je terecht kunt. De drukkerij hoeft niet eens in de beurt te zijn, want tegenwoordig gaat alles met de computer.

Je kunt je boek uploaden naar de drukkerij. Hiervoor hebben ze speciale software dat gemaakt is voor het drukken van boeken. Je kunt stap voor stap selecteren wat je wil. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen of je nou een zachte of een harde kaft wil voor je boek. Als het boek gemaakt is word het door de drukkerij gewoon opgestuurd. Je kunt hier op de onderstaande sites meer over lezen.